Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och vänskap





Mitt innersta jag är mitt
det kan ingen annan äga


Däremot är det många som har fri tillgång




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-02-13 10:42



Bookmark and Share


  Linil VIP
Mycket bra skrivet! Något att tänka på :)
2015-08-17

  Connie
Tänkvärt och inbjudande!
2015-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Man får välja vem man ger den tillgången till...det är bra...
2015-02-14

  i af apa
direkt förmedlat... !
2015-02-14

    ej medlem längre
Vad fint.
Det är något att ta efter.
2015-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Låter lovande
bra, vad jag säga
annat än: Hurra!
2015-02-13

  ULJO
Vilken underbar sanning dagen före kärleksdagen nr 1
2015-02-13

  Valter Örn VIP
En bra och koncis text att fundera över. Är man en kärleksfull människa så kan det bli så att vissa kan tänka sig utnyttja detta genom överdrivna krav och fordringar. Stor kram:)
2015-02-13

  stig wikman
TACK MARITA.

KRAM Å APPLÅD.
2015-02-13

    Dan Myrbeck
Bra, men det är nog bra att göra lämpliga begränsningar.
2015-02-13

    Birgersdotter VIP
..Viktigt veta vilka gränser man har och vilka som ger energi,kärlek och vänskap.
2015-02-13

  Teresia Ridell
Starkt och fint !
2015-02-13

  Mats Edin VIP
Vackra meningar!
2015-02-13

  Heikki Hellman
Tack för ett gott råd!
2015-02-13

  Magdalena Eriksson VIP
Generöst .. Tänker på någon annan text du skrev att den här har samma innehåll men mer öppen. Som en självklarhet som känns skön.
2015-02-13

  Anya VIP
Jaa det gäller att veta gränserna. Svårt kan jag tycka.
2015-02-13

  Lars Hedlin
JA så är det...kram
2015-02-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och klokt skrivet!
2015-02-13

    ej medlem längre
Generös och stark är du ...som alltid.
2015-02-13

    ej medlem längre
Ja så är det Marita! Bra!
2015-02-13

  Rise Little One
Kloka tankar som alltid!
2015-02-13

  louisegirl
Så sant och bra skrivet
2015-02-13

    ej medlem längre
Sanna ord, som väcker tankar.
2015-02-13

    Sefarge VIP
Skillnaden mellan tillgång
Och ägande kan vara svår
Att förstå. Förvisso!:
Klokt skrivet!!


2015-02-13

  Marianne Räf
Precis! Så bra sagt!
2015-02-13

  Respons VIP
Ja det är skillnad. Bra formulerat
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP