Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Internet


Snowbird ...

 

 

 

 

 

 

 

väntar på solsken

styrkan finns inners inne

tänkbar möjlighet

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 199 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-13 13:45



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Rader att försjunka sig i. Andaktskänsla.
2015-02-16

  Lars Hedlin
Underbar! ;) kram
2015-02-14

    ej medlem längre
Längtansfull haiku, fin.
2015-02-14

  Eliza-69
Fint o hoppfullt
2015-02-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så skall vi alla
leva och hoppas
tycker en Ewa!
2015-02-13

    Birgersdotter VIP
Hopp och livskraft.Fin
2015-02-13

  louisegirl
Fin positiv text
2015-02-13

  M M Mannheim VIP
Ja den styrkan borde vi alla ha inombords. Att vi har tänkbara möjligheter.
2015-02-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin haiku i positiv anda!
2015-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar en förhoppning om ljus och värme!
Bra!
2015-02-13

  Quasimodo
Låter som en skön möjlighet att släppa fri!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One