Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Please warm me up!

 

 

 

 

my virtual fireplace

give me a cheerful day

the worried world can wait




Fri vers av Rise Little One
Läst 216 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-16 12:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Värmande dikt...skön tanke...
2015-02-21

  Lars Hedlin
Just like that!
2015-02-17

    ej medlem längre
Sund inställning :)
2015-02-16

    ej medlem längre
Underbart lugna och varma ord.
2015-02-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd dikt med undertoner!
2015-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och harmoni!
Varmt och fint.
2015-02-16

  M M Mannheim VIP
I send you my warmest feelings to warm you. I send from here to you there you are!
Fantastisk att med så få ord få fram så mycket värme.
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One