Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag och för evigt

Jag älskade dig när vi var unga. Jag älskar dig nu när vi är medelålders och jag kommer att älska dig när vi blir gamla. Jag lovar!

Jag älskar dig - när du fångar in mig för att kramas.
Jag älskar dig - när du famlar efter mina bröst.
Jag älskar dig - när du snarkar sött i natten.
Jag älskar dig - när din tanke möter min.

Jag älskar dig - när vi tjänar Gud tillsammans.
Jag älskar dig - när vi reser och ser nya saker.
Jag älskar dig - när vi bara tar det lugnt och "hänger".
Jag älskar dina vackra ögon och din sexiga kropp.

Jag älskar dig - när du slamrar med disken.
Jag älskar dig - när du kärleksfullt ringer från jobbet.
Jag älskar dig - när jag mår dåligt och du tar hand om mig.
Jag älskar dig - när du mår dåligt och jag tar hand om dig.

I nöd och lust. Idag och för evigt. Jag älskar dig, Tomas!
/Din Mia




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 392 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-02-14 11:08



Bookmark and Share


    Balans
Åååh!!!
2015-03-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2015-02-25

  Angel of love
Underbar hyllning till din kärlek.

2015-02-20

  Bibbi VIP
Fin hyllning!
2015-02-18

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text!
2015-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-02-14

  Eliza-69
Så fint o kärleksfullt
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia