Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betrodd är ju annars som så många av oss redan förstått, hur att ro i en åker översållad av betor. Att komma till ro, såväl i sinnet som rent kroppsligt, är en sådan där sak som måste ha ett namn för att alls förstås. Förstås.


B - Betrodd




Betrodd ifråga personen skall vara
för såväl äldre som för barnaskara
äga respekt och inge förtroende
och då ej blott för troende, beroende




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-05 21:36



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Be trodd
bör väl en
präst vara
för folk i nöd
en anstormning
väl då klara!
Så rätt Du har!
2016-08-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggvirkat
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP