Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag sol.

En försiktig sol
försöker värma.
Än är den lite för svag
men närvaron upplyfter.
Gör att stegen går lättare
och glädjen tinar fram.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-02-16 15:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den är i alla fall så varm att snön börjar smälta...det känns gott...
2015-02-21

  Osvalds_Dotter VIP
Känner det texten förmedlar.
2015-02-17

  Anya VIP
Jaa man får lura sig själv att den värmer.

2015-02-17

  Lars Hedlin
Så fint i känsla!
2015-02-17

    ej medlem längre
Så fint, 'glädjen tinar fram'
2015-02-17

  Rise Little One
Känner värme fr. din text...
2015-02-17

  Eva Helene VIP
Fint, och den blir lite tuffare för var dag som går.
2015-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Härligt livsbejakande text!
2015-02-16

  ULJO
Den kommer mer och mer nu, snart är det vår
2015-02-16

  louisegirl
Jaa, känns genast lite lättare, då jag läser din fina dikt som utstrålar glädje och värme..
2015-02-16

    ej medlem längre
Solen må vara svag men dina ord värmer.
2015-02-16

  Gunnel Eriksson VIP
Svag och försiktig blir
mer kraftfull med tiden.
Fin dikt.
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP