Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallrisk

Att sätta någon på piedestal ...

bäddar för ett fall.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-16 19:36



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Så sant som det är sagt.
2015-02-17

    ej medlem längre
Kloka ord!
2015-02-17

  Gunnel Eriksson VIP
Så sant!
2015-02-16

    Maria Malm
Bättre att det får vara lite mer jordnära..
2015-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP