Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont...

 

 

 

 

 

 

som potensuttryck och exponent 

ont upphöjt till n

inget hjälper

tårar rinner i floder

till sanningen visas




Fri vers av Rise Little One
Läst 172 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-25 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande och vacker dikt.
2015-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att låta tårarna rinna än att stänga inne dem, då gör det ännu mer ont...en text med hopp om bättre tider...
2015-02-28

  Lars Hedlin
Starkt i hjärtat berör orden dina KRAM
2015-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Berör mitt innersta!
2015-02-25

    Dan Myrbeck
Berörande och matematisk
text att räkna med
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One