Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chanslös redan från början





-Rita så många streck du vill

Gjorde så
Olika antal varje gång

Han kryssade över strecken, ett i taget

-Jag vann, du förlorade, jag vann...

Som barn kunde jag inte förstå
att en vuxen kunde vara så falsk




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2015-02-18 09:51



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Är på sitt sätt en bild av livets alla bedrägligheter! Vi möter dem alltför ofta, men vi kanske lär oss att stå emot så småningom.

2015-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Just en snygg förebild...hmmm...bra att du inte tog efter honom...
2015-02-21

  Lars Hedlin
Griper tag!
2015-02-19

    ej medlem längre
Människor som automatiskt inte kan låta bli att utnyttja svagheter - sanslöst.
Bra förtäljt!
2015-02-19

  Ingrid Trolle
Förfärliga minnen.
Upprörande
Du har förmedlat
det väl.
2015-02-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Fruktansvärt dåligt! Ren psykisk misshandel av barn, anser jag!
2015-02-18

    Dan Myrbeck
Synnerligen dålig stil!!
2015-02-18

  walborg
putinism
2015-02-18

  Anya VIP
Jag har också stött på den där märklige vuxna människan (både som barn och vuxen) som leker de märkligaste lekar med barn. som om de vore dumma. Jag har aldrig förstått det. Bra gestaltat.
2015-02-18

    ej medlem längre
Aj så orättvist, som liten är man verkligen chanslös i så mycket, många gånger vågade man inte strida emot heller.
2015-02-18

  Rise Little One
Lät som en ojämn ekvation ;)
2015-02-18

    ej medlem längre
Får gåshud att läsa dina ord...otrolig grymhet som visar på hur liten den stora verkligen var.
2015-02-18

    ej medlem längre
Bravissimo Marita!
2015-02-18

  Teresia Ridell
Svidande, berörande.
2015-02-18

  louisegirl
Berörande <3
Fint förmedlat!
2015-02-18

  Marianne Räf
Ej lätt å spela- utan regler..
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP