Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett ofattbart budskap ...


I din sorg

På ett ögonblick
blev min egen sorg,
mina egna bekymmer
förvandlade ...

till ingenting.

Jag är med Dig,
såsom Du varit med mig.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-18 10:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla och beröring!
2015-02-21

  Gunnel Eriksson VIP
Mycket känsla i din dikt.
Tycker om den.
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP