Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en skugga vandrar du bredvid mig...




Jag hör din röst när du talar till mig


Jag känner beröringen av dina händer på min kropp


Jag ser dina ögon glittra när du ser mig


Jag har smaken av dina läppar på mina


Jag känner din doft när jag ligger i din närhet




Fri vers av annacecilia
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-18 15:33



Bookmark and Share


  WyS VIP
Kan känna känslan!

Närhet!
2015-06-04

  Lars Hedlin
Helt underbart i framförande och i känsla!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia