Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltings slut

Den dagen verkligheten
tar slut skall jag fira

med Champagne

om det finns någon kvar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-18 16:17



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Verkligheten tar nog slut före champagnen...det hoppas jag i alla fall:)
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP