Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla patienter kommer då att strålas upp i Rymdskepp - likt Star Trek.


Nu på Söndag 22/2 klockan 06.66 - Så Stängs Sahlgrenska ! 2015

Armageddon - nej inte alls. Alla vi patienter som fått leva med den vita adeln - länge kommer nu att få uppleva följande: Adekvat,kunnig och human vård. En altruistisk vård fylld med kärlek. Humaniora ingår förstår ni - inte i vår tids adels kurslitteratur. Läkarfacket har under lång tid och mycket framgångsrikt. Hållit ner alla utbildningsplatser för att alla deras medlemmar garanterat skall få jobb efter examen. (Tentorna har desstom blivit lättare.) Hur olämpliga de än är för yrket! De gör sin lilla klassresa och byter till de mest besynnerliga@absurda efternamn. Detta på grund av att det inte inte duger att heta: Professor&Överläkare Johansson. Nej! Det går ju för fan inte för sig. De vill ha en garanterat hög lön ifrån landstinget/staten. Hade det varit någon "Stake" i dem. Ja då hade de vågat bli civilekonomer/civilingenjörer. Och kunnat tjäna stora pengar samt skapa arbarbetstillfällen. Nu det ju vi sjuka som skapar deras arbetstillfällen. En risk de var för fega att ta. Nej - bättre då med en garanterat hög skattefinansierad lön. Ett tips : När adeln bemödar sig med att gå ronden. Ha då ett stoppur till hands starta det med en gång när den vita adeln säger : "Och hur mår Herr Johansson idag?" Stoppa sen uret när den vita adeln - leende går vidare. Har det gått över en minut? Ja då har du haft TUR!

Givetvis gäller detta inte alla - Utan bara 95% av läkarkåren. Jag har själv som patient upplevt detta. Och har desstom två klasskamrater. Båda läkare som arbetar på Sahlgrenska. De blev ckockade i början av jargongen&bemötandet av patienterna.

 

SENSMORAL: MAN MÅSTE VARA FRISK - FÖR ATT KUNNA VARA SJUK I VÅRT SÅ HUMANA - SVERIGE . VÅRT STOLTA FOSTERLAND!

 

Dags att emigrera? Kan det bli värre? Jag har dessutom jobbat som mentalskötare och inom hemtjänsten. Så ovanstående text - endast toppen på ett Titanic-Isberg. Tyvärr är det så....

 

 




Prosa av Hans Christian
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-19 08:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Ruskigt! men på bägge sidor om viken och havet finns fenomenet. I Österland stängdes ett BB med resultat att taxifödslar blivit allt vanligare - folk har inte en rimlig chans att hinna fram i tid. Vad är rimligt? Kanske att hinna fram en timme eller två innan barnet kommer? Då skulle många hinna föda precis innanför sjukhusets dörrar...
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian