Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sjöng så vackert ...

 

 

om vita lögner och rosa fantasier

gömde så väl sina spår ...

 

 

 

 

 

 

... man ser igenom ändå

till sist!

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-02-19 15:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, sanningen segrar...så är det bara...
2015-02-21

  Lars Hedlin
JA "Klockrent"
2015-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Ja, och då gäller det att tänka på sig själv för att komma vidare!
2015-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Till slut så gör man det!
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Ja, svart på vitt.
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One