Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begynnelsebokstav B




Boven bestred brottet

Bevisen befanns bristfälliga

Befriande budskap

Bligade belåtet



Bokade biljett

Beslutet blev Bahamas

Behagligt badliv

Begärliga bruna brudar



Buksmärtor

Brusten blindtarm

Bukhinneinflammation

Begravning




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 774 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-02-19 09:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Snyggt skrivet, även om slutet inte var så trevligt för vederbörande...
2015-02-21

    AgnesKenshin
oj inget bra läge för b;et där!
2015-02-20

  Ljusletaren
Bättebra ;.)
/kram
2015-02-20

  Teresia Ridell
Brännande bra !
2015-02-20

  Respons VIP
Befriande busig behaglig berättelse bå(!) bokstaven B
2015-02-19

  Marianne Räf
Oj, - en sån bra allitteration!
Och, med ett begripligt
sammanhang, imponerande
innehåll! :)
2015-02-19

  ULJO
Begåvat och brilant
2015-02-19

  Anya VIP
Aj då...en tuff resa och slut för brottslingen. Kul att du fick till en story på B. Det är svårt.
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Beklagar

PS: Föreslår titeln

Bara Bokstaven B
2015-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Rent ut sagt skitkul!
2015-02-19

  Magdalena Eriksson VIP
HAhah sorgelig och så
men man ju förstå
att B är en ö där man
kan Dööö.
Tack för denna !
2015-02-19

    ej medlem längre
Busbra!
2015-02-19

    Birgersdotter VIP
Bra B-skriven dikt med oväntat slut
2015-02-19

  Lars Hedlin
Krfitga känslor..kram
2015-02-19

    ej medlem längre
Berör:):)
2015-02-19

  Rise Little One
Strålande bra om B!
2015-02-19

    ej medlem längre
Här bjuder du på en ny sida av dig, mycket bra skrivet:)
2015-02-19

  Onomatoprofet VIP
Bravo!
2015-02-19

  Ingrid Trolle
En mycket bra,
finurlig dikt, med
ett lysande slut.
Faktiskt briljerar
du här
2015-02-19

    Sefarge VIP
Bombastiskt
Begåvat
Budskap
Busbra!!
:)
2015-02-19

  walborg
Finurligt bra
2015-02-19

  louisegirl
Mycket bra ordat
2015-02-19

  Maj-Lis VIP
Bejublar
2015-02-19

  Mats Edin VIP
Beklagligt bra
2015-02-19

    ej medlem längre
Samtidigt var det ju ett idealiskt B-slut på dikten ... Begravning!
Klurigt bra!
2015-02-19

    ej medlem längre
En A-story med B! Klipskt!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP