Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grusade förhoppningar




Han satte in en annons

-Kvinna sökes för äktenskap

Fick många svar

-Du kan få min

Fortsatte sitt liv som ungkarl




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-02-20 10:00



Bookmark and Share


  aol
Så fyndigt, ler,
2018-02-03

  Connie
Haha, nästan på pricken likt mitt liv ;)
2015-02-22

  Teresia Ridell
Haha ja..som det kan bli:)
Snitsigt skrivet !
2015-02-20

    ej medlem längre
:) fyndig!
2015-02-20

    AgnesKenshin
gillas skapt!
2015-02-20

  Marianne Räf
Det gjorde han rätt i!
Friheten är guld! :)
2015-02-20

    Dan Myrbeck
Bra om singel med
grusade förhoppningar
2015-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Fyndig text!
2015-02-20

    ej medlem längre
Dina underfundiga ordflätor gör mig aldrig besviken. Tack.
2015-02-20

  louisegirl
Ja så kan det också va ;)
Bra förmedlat!
2015-02-20

  Lars Hedlin
JA mångsidighet och känslor!
2015-02-20

  Ingrid Trolle
Kanske borde han
läst en annan typ
av annons eller själv
formulerat om sig.
En rolig och kvick
text!
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP