Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skriker inuti ditt huvud

Det viskas bakom dina ögonlock om någonting
du inte känner till

det pulserar rädsla under din hud
dusliterduriverdurispar

(varför försvinner aldrig smutsen under dina naglar och varför
kan du inte längre bota smärta
med smärta?)

Du springer ifrån tankarna som slår mot dina leenden

(Du frågar mig varför jag inte vill leva
varför jag sliter ut min själ om och om igen
och varför
jag är så rädd för att leva)

Det gör så ont, syster
Livet gör så ont




Fri vers av glasfilosof
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-04-11 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof