Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kysser iskalla vindar och jag skriker

Ansiktsförlamning kallar du det när jag frågar
varför du aldrig ler längre

och jag tror jag förstår att du aldrig gråter




Fri vers av glasfilosof
Läst 568 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-26 10:25



Bookmark and Share


  Propella
Svindlande! Det är det bästa ord jag kan komma på just nu.
2006-09-14

  Andasin
Träffande. Bra.
Annorlunda mot dina andra texter och ändå inte...
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof