Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Pojken i kroppen

-Hallå
-Vem är det?
-Det är jag.
-Vem är du?
-Pojken
-Vilken pojk?
-Pojken i kroppen
-?
-...
-Vad vill du?
-Jag fryser
-...?
-Jag är trött på att vänta. Jag vill busa, leka och skratta!
-Det är lite mycket nu på jobbet...
-Du börjar bli gammal! Du har glömt att jag finns!
-Lägg av
-Om vi inte gör något roligt snart så fryser jag ihjäl
-Men jag behöver tänka
-På vadå?
-De romska tiggarna, terrorismen, IS, klasskillna...
-Zzz
-Somnar du?
-Jag fryser
-Jag kan värma dig. Ligg här nu och sov.
-:-(:'(:O:-(:'(:O...
-OK, vad ska vi göra?
-Sjunga lite...
-....
-...
-Ekorn...
-Ekorn?
-Ekorn satt i granen skulle skala kottar...
-...fick han höra barnen...




-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Respons VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-21 06:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glömmer man barnet inom sig är man inte riktigt vuxen! :)
2015-02-21

  bittemi VIP
Ja så viktigt att lyssna på barnet därinne! Bra skrivet
2015-02-21

    ej medlem längre
Tänk att den där lille pojken finns kvar så länge... kanske hela livet.. och tur är väl det:-)
Ett intressant perspektiv i din dikt

2015-02-21

  Kjell Åhsberg
Förneka aldrig barnet inombords. Var gärna lite naiv ibland, lek och busa, men framförallt se dem du har i din närhet. De är viktigare än dina vuxna sysslor.
2015-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om vuxenlivet som inte har tid,, glömmer bort, sitt inre barn
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP