Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Through ...

 

 

 

 

 

 

 

my eyes

and smiles

hidden pain

is immense

and tremendous




Fri vers av Rise Little One
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-25 15:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Människan är bra på att gömma smärtan, det är nog en försvarsmekanism som vi har...
berörande skrivet...
2015-02-28

  Lars Hedlin
Känslan berör KRAM
2015-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Berörande ord om det yttre och det inre!
2015-02-25

    Dan Myrbeck
Berörande skaldat
2015-02-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärta och vemod i din fina dikt!
2015-02-25

    ej medlem längre
Sköra vemodiga ord.
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One