Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnostyrka

 

en lejoninnna

en havsörnskvinna

stark

stolt

sylvass

 

hon är varje kvinnas hjärta

varje kvinnas fokus

hon är du 

hon är jag

 

jag ska sträcka på ryggen

lära mig se igenom 

egen  förnekelse

att ta min plats

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 247 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-21 19:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ni är gudinnor

så bör ni accepteras
så bör ni respekteras
så bör ni behandlas

så bör ni hedras
så bör ni dyrkas
så bör ni älskas
så bör ni åtrås

2015-03-23

  Epione VIP
Yes go for it. Gillar styrkan i denna. Sista strofen..wow.
2015-03-18

  lila fjäderblomman VIP
en lejoninna...en havsörnkvinna, starkt
2015-02-21

  thyra
Bra affirmationsdikt att läsa varje dag!
2015-02-21

  Eva Langrath VIP
Fin text om det egna värdet
2015-02-21

    ej medlem längre
En text jag tycker mycket om!
2015-02-21

    tramp
bra bra

det här ger en extra dimension till uttrycket "pantertanter" och varje kvinna som man skall respekteras.
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta