Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar där jag sittar hos pappa... (Bilden är från i höstas)


Livets under

Ett liv är ett under.
Första månaden firas varje dag.
Första året firas varje månad.
Första decennierna - varje år.

Sedan blir vi så vana
tar det för givet.

Firar kanske vart femte år.
Rymmer från femtioårspompet, rentav.

 

Men så småningom kommer
en annan tid.

 

Där vi åter inser

att varje andetag
varje hjärtslag

är en underbar gåva
att vårda

och tacka för




Fri vers (Fri form) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 630 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-21 22:09



Bookmark and Share


    FlowerPower
Väldigt fint & tänkvärd. .
2015-02-22

    ej medlem längre
Tack för dessa tänkvärda ord.
2015-02-22

  Angela Bohlin VIP
Kloka och tänkvärda rader
2015-02-22

    ej medlem längre
Ja livet är ett under och en gåva.
Klokt och fint skrivet!
2015-02-22

  thyra
Klokt och vackert!
2015-02-21

  Eva Langrath VIP
Insiktsfullt
2015-02-21

  walborg
Jo just så känns det att vi förhåller oss till tidens gång på olika sätt under livets gång.
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)