Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuger

Hur ensam kan man bli?
Oj vad hon ljög som liten, alla hakade på, de sa oj !
Hon är så stark, hon klarar sej,
det är bra för dom andra om hon är där.
Hon ljuger så mycket och vi klarar det inte.
Men hon är ju så stark.
Ser du inte det?




Fri vers av Undrar
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-22 00:15



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Bra med ett direkt tilltal. Jag känner att du vill mig som läsare något.
Hon ljuger så mycket och vi klarar det inte....
suggestivt och man tänker vem ljuger egentligen. kan lögnen vara en nödlösning en livlina för ett barn.
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar