Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart ängel

Den svarta ängeln
hann inte fram
att värma sig vid elden
utan ramlade i askan
och fick skaka sotet från vingarna.

Hon ger sin oskuld åt varje man
med förhoppning
men utan gensvar.
Den ständigt ratade
skall bli
den hämnande ängeln.

Svart och strålande,
att slunga sin förbannelse
åt envar
som slänger henne i skiten.




Fri vers av Ylvach
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-22 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvach
Ylvach