Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare

Jag vill inte döma
men att låta bli är svårt
och svårast är att
gå vidare
utan att låta er veta
hur ont jag har fått
av såren ni
tillfogat mig.

Men hårda ord och handlingar
skall förlåtas,
trots smärta i evighet.




Fri vers av Ylvach
Läst 170 gånger
Publicerad 2015-03-07 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvach
Ylvach