Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

Fullmåne
Så ödsligt det ser ut.

Molnen drar förbi.
Man väntar sig vargavrål
från någon enslig plats.

Häxor ses plocka örter.
Jag går bland dem.

Jag skall koka mina trolldrycker
att hjälpa
och förbanna.

Jag går bland dem.




Fri vers av Ylvach
Läst 186 gånger
Publicerad 2015-03-07 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvach
Ylvach