Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad

Som så många gånger
går jag på en nit
och trycker såret
(det blödande)
till mitt hjärta
och pinas.

Lever i min vånda
älskar min smärta.

Jag slickar inte mitt sår
för då läks det fortare
och jag har ingen önskan
att mitt sår ska läkas.
Jag ska hålla mitt sår
öppet
blödande
för att alltid påminna mig
om den skyldige
de skyldiga
som ska få smaka
en lika bitter medicin som min.




Fri vers av Ylvach
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-23 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvach
Ylvach