Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelsen

Men trots allt så lever den svarta ängeln
och hon lever gott
på minnen och nya upplevelser.
Våren blomstrar
och de olika förälskelserna
radas upp på olika smultronstrån.

Hopplösa
passionerade
avlagda
framtida.

Alla får plats
och ingen glöms.
Varje gång lärs något nytt
och hjärtat är stort
att rymma mycken lärdom.

Hämnden är glömd
eller rättare begravd
att aldrig mer nämnas
eller planeras.

Ty förlåtelsen är störst av dygder
och dygdig är vår ängel
trots att det inte verkar så ibland...




Fri vers av Ylvach
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-22 21:09



Bookmark and Share


  objekt3
förlåtelsen är stor men förståelsen större? ;)
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ylvach
Ylvach