Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räknar stjärnor

Känslor som kväver mig.
Jag behöver någon
men ändå vill jag vara ensam.
Vill ha någon att krama
samtidigt som jag inte tål
beröringen.

Jag vill älska
fast jag vågar inte.
Jag vill bli älskad
men hittar ingen.
Jag hungrar efter en man
men blir bara förälskad i pojkar.

Jag tror jag lägger mig ett tag
och funderar.
Räknar stjärnor
och hoppas.




Fri vers av Ylvach
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-22 21:36



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Tvehågsen kärlekslängtan som gör sig smakfullt som stjärnor på himlavalvet. Tycker om.
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ylvach
Ylvach