Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min odyssè

Odysseus gjorde sin resa
och jag gör min.
Hur svår den än verkar
måste jag göra den.

Möter jag gudars vrede
så låt det ske.
Må sirener locka mig,
må cykloper håna mig.

Min resa ska göras
sen kan jag resa tillbaka igen
till mitt eget Itaka.




Fri vers av Ylvach
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-23 18:46



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
... känns som att denna resa kräver både mod och list!
2015-03-01

  objekt3
syrensocker och satyrens köttätar gatfest vi stod med plakat ett var och där stod det jag har haft fyra hjärtattacker och inget intyg hjälper mig är mitt verktyg verkligen att framför skattekontoret elda mig!
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ylvach
Ylvach