Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


som i filmen vi såg



vi gick till biografen när vi var små
vi älskade filmerna vi ofta såg
och nu så gråter vi när hjälten faller för en tjej
små bitar kommer och försvinner med tid
jag måste erkänna
att jag vägrade nämna om det
men när vi gick hem under månsken
hon sa till mig



låt oss skapa fred
som dom gjorde i filmen vi såg
när musiken var så
tio ljus av glöd
låt oss springa fritt
och ge varandra en slow motion kyss
som denna kyssen kom allt närmre
en älskar dig
som dom gjorde i filmen


vem bry sig om att bli ensam
inatt inatt
kommer vara för evigt
jag vill veta
om hur kärlek brukade bli
jag kommer hålla om dig
och aldrig släppa dig vart du går



det är inte så att jag tro på fantasi
nånting i denna film kom genom mig
jag stänger mina ögon
och spelar att det var vi i sista scen
aldrig veta ett ögonblick som detta
och jag kände hennes färgade kyss
och här vi är under månsken
och musiken började spela igen


låt oss skapa fred
som dom gjorde i filmen vi såg
när musiken var så tio ljus av glöd
låt oss springa fritt
och ge varandra en slow motion kyss
som att kyssen kom allt närmre
en älskar dig
som dom gjorde i filmen


säg att du älskar mig
precis som i filmen
släpp mig aldrig hur det än går


älska dig älska dig älska dig älska dig



fred
som dom gjorde i filmen vi såg
när musiken var så tio ljus av glöd
låt oss springa fritt
och ge varandra en slow motion kyss
och din kyss kom allt närmre
en älskar dig
som dom gjorde i filmen
fred
som dom gjorde i filmen vi såg
när musiken var så tio ljus av glöd
låt oss springa fritt
och ge varandra en slow motion kyss






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-22 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez