Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mörker till ljus






Sorgens skepp låg i min hamn

Molnen var mörka och tunga

Oro i kroppen

Svårt att somna



På morgonen var himmelen ljus och klar

Skeppet fullt med glädje

Lugn och harmonisk


Började dagen med ett leende




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-02-23 12:29



Bookmark and Share


    maija tuori

Helt underbart !
2015-03-06

  Respons VIP
Sömnens välgörande kraft. Bra formulerat!
2015-02-26

  Lars Hedlin
Som vågor i etern skiftar det ibland!
2015-02-24

  Valter Örn VIP
Så skönt när man får uppleva kontrasten; från det mörka till det ljusa.
2015-02-24

  Ingrid Trolle
Livets skiftningar
2015-02-23

  Lehva VIP
Härligt att kunna se det ljusa efter en gårdag med mörker.
2015-02-23

    ej medlem längre
Så skönt att det vände:)
2015-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Bra sätt att börja dagen på...:-)
2015-02-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärt. Livet skiftar gestalt från natt till dag.
2015-02-23

    Dan Myrbeck
Bra att natt
kan bli dag.
2015-02-23

  Mats Edin VIP
Vacker färd
2015-02-23

  Magdalena Eriksson VIP
ja och det är i vändningarna som det blir intressant en dynamik. i text såväl som livet . tvi för melenkoli men den finns liksom sorgen.
2015-02-23

  Teresia Ridell
Fint när det vänder! Fint förmedlat!
2015-02-23

    ej medlem längre
Härligt!
2015-02-23

  Ljusletaren
Precis så här kan livet vara ;.)
Bra ordat/ kram
2015-02-23

  walborg
En god sömn gör underverk, och att vakna glad på morgonen är alltid ett gott tecken
2015-02-23

    Birgersdotter VIP
Som livet själv..snabba växlingar.Fint beskrivet
2015-02-23

  KattenKin VIP
Skön skiftning!
2015-02-23

  ULJO
Tänkvärt detta
2015-02-23

  louisegirl
Ja det kan vända fort..
Känns igen, bra förmedlat
2015-02-23

    ej medlem längre
Livets växlingar är ibland hastiga.
2015-02-23

  Marianne Räf
Där ser man vad det kan vända.
Igenkännande! Fin påminnelse!
2015-02-23

    ej medlem längre
betryggande känsla, från oro kanske likt storm på hav till stilla havsyta.

gillar!
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP