Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag när jag väntade barn.


Väntans tider

Ett frö, ett liv
en känsla, ett hopp.

En värdighet
en stolthet
en flicka kan det bli.

En förmaning, ett råd,
ett "det ordnar sig nog".

En klapp på magen
ett "hallå där inne"
så mycket att se fram emot.

En tår, ett skratt
ett illamående
en decimeter stor.

Så mycket runt mig
far glöms nästan bort
men vi älskar honom
han är en del av oss.




Fri vers av Ylvach
Läst 154 gånger
Publicerad 2015-02-23 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvach
Ylvach