Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan

Du vände dig om
och jag såg livet I dina ögon
Mitt hjärta föll från översta våningen
och fortsatte ner I källaren.
Med den svartsjuka katten I knät
begrundar jag din fråga.

Frågan är så stor
jag är liten.
Tid du kanske reser snart
Med din adress på bordet ler jag.
Kanske Senare Måste tänka
Ett liv med dig
Ett liv utan dig
Ljuslågan fladdrar, ditt ansikte bleknar.
Vitt Frihet? Tomhet? Orkar inte.
Måste sova
Tänker imorgon
Svarar aldrig?




Fri vers av Ylvach
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-23 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvach
Ylvach