Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sökte gemenskap men fann ingen






Hon pratade om de som inte var närvarande
aldrig något positivt

Blev förnärmad
om någon antydde att hon skvallrade

Ville gärna ha eftersnack
men alla hade bråttom hem

Tänker på henne ibland
undrar hur hon har det idag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-02-24 09:47



Bookmark and Share


  ULJO
En text som berör mig djupt
2015-02-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt och beklämmande! Vi har alla mött sådana människor, gissar jag. Man bara undrar hur sådana mår innerst inne.
2015-02-24

    Dan Myrbeck
Tänkvärt om när mänskligt
beteende är omänskligt.
2015-02-24

  Teresia Ridell
Ödmjukt och vist av dig att inse att det nog mest var hon som gick miste om något när hon trampade på andra för att bli synlig.

2015-02-24

  ResenärGenomLivet VIP
Får hoppas att hon hittat det hon sökte...
2015-02-24

    ej medlem längre
Säkert är hon ensam...sorgligt att läsa.
2015-02-24

  bumerang
Viktig iakttagelse.
Så man aktar sig själv.
2015-02-24

  Lars Hedlin
JA tyvärr ett vanligt scenario..kram
2015-02-24

  Ingrid Trolle
Social inkompetens
som tyvärr är väldigt
vanlig. Svårt att se
sig själv.
2015-02-24

  Marianne Räf
Tänkvärt! Det är, nog, rätt vanligt
förekommande, misstänker jag!
2015-02-24

  walborg
Relation av typen två mot en ...
2015-02-24

  louisegirl
Ja tyvärr är de många sådana
beklagligt..
Fint förmedlat!
2015-02-24

  Chorin Raphael
Väldigt träffande!
2015-02-24

    ej medlem längre
Sorgligt men sant, de finns överallt i olika åldrar, det gäller att vara på sin vakt, så man inte hamnar i dennes mun.
2015-02-24

  Ljusletaren
Dessa människor stöter vi på var dag. Skvaller verkar vara deras hobby!!!!
Bra ordat/kram
2015-02-24

  Gunnel Eriksson VIP
Socialt inkompetent. Du skildrar
henne väldigt bra.
2015-02-24

  Rise Little One
En del människor har en tendens att prata på det viset tyvärr!
2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP