Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslös

När du inte längre söker min hand
när inte huden bränns vid beröring
har vi förlorats då
finns ens nåt vi

när inte kärleken känns
när tonen blivit blek
är det värt att kämpa då
kan det räddas

när leendet försvunnit
när lusten somnat in
finns det nåt mera då
vill vi ens vara

när nåt måste göras
när valet blir ett tvång
vi du då gå med mig
vill vi älska mig igen
Ewa Ärlebrant?




Fri vers av Ewa Ärlebrant
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-24 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Ärlebrant