Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
How well can we catch our thouths in words?


Texture

This is just a simple text
a texture of a kind
Though, textual to my mind?




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-25 20:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Svårigheten med att få ner tankar på pränt är för mej att ju längre tid det tar och ju mer jag ändrar, dess rörigare blir det...tänkvärd fråga...
2015-02-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara sin tanke
trogen då gäller
väl bara ett, att
man med den är väl
förtrogen, annars går
det ju bara åt skogen...
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP