Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Syltburkstravers

Cykelstyre
cykelpump
armhåla

morrhår
kattsvans
chiftnyckel

tallrik
gaffel
navel

juver
horn
plattång 

syltburk
marmelad
nagellack

bröst
tinning
sparbössa

container
travers
hjärta

pistol
kanon
sten




Fri vers av Petter Wingren
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-26 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren