Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Deviantart


Please ...

 

 

 

 

Be here with me

embrace my soul warmly

feel my sweet surrender

I'd like to capture

your heart rate

to touch the true

behind your beautiful face

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-18 08:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert längtansfullt...
2015-03-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert diktat av dig!
2015-03-18

    ej medlem längre
Som en vacker kärleksballad!
2015-03-18

  louisegirl
Vackert skrivet
2015-03-18

  Lars Hedlin
This is one of your best! :) Love it <3
2015-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-03-18

  M M Mannheim VIP
Vad vackert du behandlar det engelska språket. Till en dikt full med känslofulla tankar.
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One