Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reser mig igen






Mitt bättre jag
vill stå upp
och värdera andra för vad de är
inte vad de har varit


Mitt sämre jag
sätter krokben ibland
och jag faller




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-02-27 09:32



Bookmark and Share


    GG
Om alla tänkte en gångt om dagen hur de skulle kunna uppnå sitt bättre jag och värdera folk för vad de är, inte efter deras förflutna, skulle världen se annorlunda ut. Bra skrivet!
2015-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivet...tänkvärt...
2015-02-28

  Ingrid Trolle
En text med
minst två sidor.
Mycket tänkvärd
2015-02-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Så gör vi nog alla ibland!
2015-02-27

    Dan Myrbeck
Tänkvärd
2015-02-27

  Teresia Ridell
Starka ord, ja visst känner man igen sig i dem !
2015-02-27

  Respons VIP
Ständigt denna kamp!
2015-02-27

  bittemi VIP
Ja så är det nog för oss alla ibland! Bra förmedlat
2015-02-27

  walborg
Men om det är tvärtom då - en vän som man trodde var en ömsesidig vän visar sig vara någonting annat ...?
2015-02-27

    ej medlem längre
Mänskligt!
2015-02-27

  ULJO
Titeln får mig att tänka på Torsten Flink. Gillar denna mycket
2015-02-27

  Marianne Räf
Man får vara glad om det bättre jaget
dominerar. Kan nog vara svårt att helt
göra sig kvitt det sämre.. Krasst tänkt?
2015-02-27

  louisegirl
En stor insikt, tänkvärda ord
Bra förmedlat!
2015-02-27

  Rise Little One
Konflikten finns alltid inom sig på något sätt...
2015-02-27

  Lars Hedlin
Bra där!
2015-02-27

    ej medlem längre
Ja ibland är man alltför snäll och tror gott om alla, då och då kan det bli ens egna fall.
2015-02-27

  KattenKin VIP
Bra skrivet! Insiktsfullt.
2015-02-27

    ej medlem längre
Ja..ibland kommer man på sig själv med förutfattade åsikter och onödiga fördomar.. Bara att se framåt och tänka bättre nästa gång! :)

Tänkvärd text!
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP