Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets scen





Hon intog scenen
övertygad om sin storhet

Publiken uteblev

Delade ut gratisbiljetter

Fullständigt meningslöst

Ridån gick ner




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-02-27 10:43



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
en rörande historia
2015-03-01

  Lars Hedlin
Sannerligen bra framfört!
2015-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Du berättar en hel historia med få rader...så bra...
2015-02-28

    ej medlem längre
Att tro siga vara bättre än någon annan, kan visas på ett mycket obehagligt sätt, men sanningen brukar visa sig.
2015-02-28

  Lehva VIP
Det kanske trots allt är det viktigaste. ..att min tro på att jag är bra på något inte är beroende av en publik.
Vilken häftig text.
2015-02-28

  Johan Strömstedt
Det jag gillar med denna text är att du på få rader förmedlar ett personligt drama. Det blir inte avhugget utan har ett fint rörelsemönster. Hade nog själv behövt en hel sida för att förmedla det här händelseförloppet. Du håller på det här sättet intresset vid liv, vilket gör att man läser om texten och förstår dess innebörd bättre.
2015-02-28

  Ingrid Trolle
Högmod går
före fall
2015-02-28

  LindaBirgitta
Hybris...ganska nyttigt att uppleva det snöpliga slutet att ridån går ner...kan hända oss alla någongång.
2015-02-28

  KYREUS of Sweden
Tragikomiskt, faktiskt
2015-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så illa kan det bli, när man anser sig förmer än andra!
2015-02-27

    Dan Myrbeck
Verkar mörkt ...
2015-02-27

  Magdalena Eriksson VIP
som att säga något i en återhållen andning. bra skrivet i sin korthuggenandning som jag tycker.
2015-02-27

  Teresia Ridell
Berörande, om just hur livet tyvärr kan vara..
Bra skrivet !
2015-02-27

    Sefarge VIP
"Man ser det man vill se"
Så är det oftast med oss
Människor. Sedan kommer
'Verkligheten' ifatt.
Vad det nu är.Intressant
Skrivet!!
2015-02-27

    ej medlem längre
Ord som leder till eftertankar...
2015-02-27

  louisegirl
Ja så kan det också bli..
Bra förmedlat!
2015-02-27

  KattenKin VIP
Bra skrivet, behöver inte bara handla om högmod, utan även mani, eller ett missförstått geni före sin tid.
2015-02-27

  ULJO
Så är det för många. Väldigt bra tema
2015-02-27

  Marianne Räf
Högmod går före fall!
Vill man ju , helst, slippa
vara med om!
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP