Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista..

..jag ville känna mig smutsig med.




Fri vers av Elsa
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-04-12 00:12



Bookmark and Share


  Herself
du är bäst älskling<3
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa