Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bor där hembränt finns och du där våldtäktsmännen vandrar.

När vi träffades när vi var små hade du alltid med dig dina indianer och jag kunde aldrig förstå att du tyckte dom var roligare än mina bilar. Så du lämnade mig och lekte med min syster. Jag blev otroligt svartsjuk men jag hade ju mina bilar. Då hade jag i alla fall mina bilar. Nu när vi bor i olika städer med andra begär vaknar jag på natten gråtandes efter dig. Oroar mig varje dag för hur det ska gå för oss om vi inte får vara tillsammans till slut.




Fri vers av Elsa
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-10-16 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa