Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska det gå Älsklig


Var ska vi fly när vi upptäcker
att våran värld har väggar?




Fri vers av Elsa
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-11-15 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa