Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det mörkt igen


Orden tystnade fort.

Men vad har hänt älskade vän?
Varför skriver du inte mer?
Tog dina ord slut eller
är du bara trött?
Du räddade mig från tråkiga vardagar och
förgyllde dem med ljus.
Vad har hänt älskade vän?
Varför räddar du mig inte mer?




Fri vers av Elsa
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-07 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa