Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navelskådaren

Min navelsträng är överallt, runt hela jordklotet,
under vatten, i rymden, himmel och helvete.

Den drar upp, ner, in, ut, fram och tillbaka.
Darrar, griper, gungar mig.
Håller i och kramar.

Så himla spännande. Skrattande, hisnande, nervöst, läskigt.
Den trasslar sig, allt i stiltje, sover bort, vill inte.

Vill igen, blir mjuk, flexibel, spänstig,
Vecklar enkelt ut sig, blir skinande len i modig rosa.




Fri vers (Fri form) av Undrar
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-27 17:07



Bookmark and Share


  Grovskuren
Navelsträngen klipps nog aldrig av på riktigt. Barnet inuti ska få leka hur mycket det vill. Låta det rosa godhjärtade segra vid det lila andliga.

Kul läsning, den var fri
2015-07-31

  Magdalena Eriksson VIP
Man åker lopen med dig modig rosa även du hej kompis ! säger jag.
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar