Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyllo mig

Vuxna utflugna vad tomt det blev !
Yngsta kom tillbaka, inte för att äta eller hämta post.
han ville ligga i soffan och bli kliad i håret och klämma mig på foten,
precis det jag saknat så mycket. Så varmt och tryggt.
Nu vet jag att det inte var sista gången.
Det är sådant som väger tyngst.
Lyllo mig.




Fri vers (Fri form) av Undrar
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-27 17:09



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Ett ton mys. vad fint du skriver. om barn som återvänder.
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar