Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vid gavel





Min dörr är öppen

Vill inte att livet skall stå utanför




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-02-28 10:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kloka ord
2015-03-03

  i af apa
den var fin...!
2015-03-02

  Respons VIP
Låter som en god livsinställning. Att öppna sig för överraskningar!
2015-03-01

  bittemi VIP
livsbejakande, bra!
2015-03-01

  Lars Hedlin
JA ma nfår låta dörren stå på glänt.....
2015-03-01

  Valter Örn VIP
Även om en kropp är gammal och skröplig så håller sig hjärnan vital om man slpper på sinnesintyck utifrån.
Och nyfiken vill man ju nte dö!

2015-02-28

  ULJO
Fint tänkt detta
2015-02-28

  Rise Little One
Helst utan dörr allt!
2015-02-28

    Birgersdotter VIP
Så fint...
2015-02-28

    GG
Ett bra exmpel hur få rader kan ha tusentals röda trådar knutna mellan.
Att öppna sin dörr är en mycket viktig sak.
2015-02-28

  Lehva VIP
Dina rader speglar ett underbart förhållningssätt.
2015-02-28

    ej medlem längre
Bra det Marita,rätt tänkt.
2015-02-28

  Teresia Ridell
Livsbejakande ord, som värmer och känns bra !
2015-02-28

    ej medlem längre
En klok livsinställning!
2015-02-28

  Marianne Räf
Nej, det vore synd å stänga
dörren för livet ! Väl tänkt!
2015-02-28

  louisegirl
Så bra skrivet
2015-02-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Så rätt tänkt om livet, det magiska, tragiska, underbara.
2015-02-28

  Ingrid Trolle
Livet måste levas
hur det än ser ut,
vad som än händer.
Vi kan inte stänga
dörren.
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP