Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryptonit

Känner mig så svag
hjärtat fladdrar
benen viker sig

Har aldrig känt mig så mjuk
som bomull som svävar iväg
vid minsta vindpuss

Här ta mig bara
är frusen i ögonblicket
och kan inte gå

Vill bara stanna upp
för evigt och
sitta och hålla handen

Halsen känns torr
tungan är klistrad mot gommen
magen sjunker

Här älskling
jag är här
ser du hur jag följer dig med blicken

Kärleksfullt och ömt
kinderna rodnar
och jag är hjälplöst förlorad




Fri vers av Elisabeth H
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-28 14:38



Bookmark and Share


  :n2o:
Underbar!!
2015-03-03

  Lars Hedlin
Stark i känsla!
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H