Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Mätbar

Bilprovning
vinprovning

omdöme
betyg

kravmärkt
i smyg

från fjärde
klass

cementerad
roll

kass
inte en chans

svinprovning
sillprovning

klassificering 
prick 
i protokoll

knorr
på svans

hatt
på svaj

examination 
Riesling
Chardonnay 
 
besiktning
bestickning

miljard 
på miljon

klart
för omstart

prövning
övning

smaka
spotta
bedövning

raka
din grotta

fest
bäst
i test

gambla
och lotta

bedömning
utan
anmärkning

ingenting

etikett
blod
och svett

mätbar
ätbar

körbar
slaktbar

startklar
drickbar






Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-01 05:56



Bookmark and Share


  Nanna X
väldigt fina ordlekar, nästanrim och associationer. njutbart!
2015-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Samtiden i ett nötskal!
2015-03-01

  objekt3
att lite snett snålt få orden typ bara en och en gjorde mig mer arg än nyfiken jag tror orden va coola men jag jagar dem än
2015-03-01

  Onomatoprofet VIP
klockren
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren